Zoeken Annuleren
Ouderportaal

Week van de Pauzehap (10- uurtje)

Deze week doen de kinderen van groep 6 mee met de week van de Pauzehap. Vandaag hebben we de meegebrachte pauzehappen van de kinderen besproken. Vanaf morgen tot en met donderdag krijgen de kinderen van school een gezonde Pauzehap, ze hoeven dus geen 10-uurtje mee te nemen! Vanaf vrijdag wel graag weer (gezonde!) 10-uurtjes mee!

Gezond eten kan heel leuk zijn. Dat ontdekken basisschoolleerlingen met Ik eet het beter. De interactieve lesprogramma’s van Ik eet het beter maken leerlingen op een speelse manier bewust van wat ze dagelijks eten en drinken. De leerlingen leren over de herkomst van hun eten, ervaren wat een gezonde leefstijl doet voor hun lijf en ze genieten met elkaar van de heerlijkste producten. Bij alle lesprogramma’s van Ik eet het beter ligt de nadruk op samen doen en samen beleven. Een gezonde leefstijl wordt vanzelf leuk, op school maar ook daarbuiten!

• IMG_2019